top of page

ACCESS BARS®

accessbars-thirdeye-blonde1145x400.jpg

Access Bars ingår i Access Consciousness® och är utvecklad av Gary Douglas och dr. Dain Heer. Behandlingsmetoden har funnits i över tjugo år och finns i 173 länder.

 

Access Bars® är 32 energipunkter på kraniet som genom beröring skapar ett energiflöde i hjärnan samt i hela kroppen. Access Bars® behandling är en avstressande behandling som används flitigt på stresskliniker.

 

Forskning har gjorts inom Access Bars® som visar vad som händer i hjärnan under behandling, bl.a. hur hjärnvågorna påverkas liknande de vid djupsömn när kroppens eget återhämtningssystem får en möjlighet att agera på optimal nivå. Detta innebär att  kroppen återhämtas fortare efter t ex en utbrändhet. Efter sessionen känns det som om du precis har fått en fantastisk massage, eller flera timmars djup sömn.

 

Fler effekter efter en behandling: 

·       En ökning av parasympatiska nervsystemet och en minskning av det sympatiska nervsystemet i kroppen.

·       Minskad halt av stresshormoner som kortisol, adrenalin och noradrenalin

·       Ökad utsöndring av melatonin och serotonin, vilket kan ge effekter som ökat välbefinnande, bättre sömn, förhöjt stämningsläge, minskad smärtupplevelse, mindre ångest och oro.

TESTOMONIAL

"Jag rekommenderar varmt Malin och

U in balance! Malin är mycket duktig på behandlingen access bars, samt på att muskeltesta för vilka behov man har av olika vitaminer och mineraler. Hon kombinerar sina behandlingar med en mycket hög empatisk nivå och en genuint varm och vänlig personlighet. Det gör att jag känner mig trygg när jag är hos Malin. Enligt min erfarenhet förstärker detta behandlingens verkan mycket."

Tove, Beteendevetare

bottom of page