top of page

HOLOGRAFISK KINESIOLOGI

ORG_DSC09925.JPG

HKT®  står för Holographic Kinesiology Treatment. HKT® har utarbetats av Ulf Kilman där vedertagen medicinsk kunskap kompletteras med ett urval av alternativmedicinska metoder. HKT® skiljer sig från vanlig kinesiologi då det är en djupare fysisk behandling som ställer nervsystemets funktioner till rätta, identifierar det som stör kroppen mest och skapar rätt förutsättningar så att vårt fantastiska immunförsvar löser sina uppgifter och eliminerar problemen. 

 

Behandlingen avslutas med att ta fram åtgärder för att lösa upp de obalanser som visat sig tidigare i behandlingen vilket kan vara med hjälp av näringskemisk behandling med kosttillskott, mental behandling, mjuk strukturell behandling av muskler, leder och bindväv, akupunktur, homeopati, osteopati, sacrocraniella behandlingar. Grundidén är att återuppväcka kroppens minnen och ge kroppen kraft att lösa upp eller ta bort orsaken till problemet. Detta ger ofta en rad positiva effekter som kommer på köpet. Kinesiologin behandlar och stärker många områden:

·        Mage-tarm problematik, IBS m.m.

·        Hormonella problem

·        Klimakteriebesvär

·        Stress och oro

·        Immunförsvar

·        Migrän, huvudvärk

·        Värk, idrottsskador 

·        Avgiftning av virus, bakterie, parasiter

·        Vitamin- och näringsbehov

TESTOMONIAL

En helhetskänsla av att bli sedd på all nivåer!

 

"Jag har i många år gått och provat olika behandlingar och hittat en och annan pusselbit som har varit viktig. Hos Malin Brodén är det som ett helt pussel som kommer på plats, både hur hon med sin värme och omsorg tar emot på alla plan psykiskt och fysiskt och hennes verktygslåda av olika behandlingar som just jag behöver verkligen skräddarsyr till just min kropp. En helhetskänsla av att bli sedd på alla nivåer!

Det är flera besvär som minskat och idag känner jag mig starkare och klokare hur jag kan lyssna in min kropp. Rekommenderar Malin o det varmaste."

 

Meit, Terapeut

bottom of page