top of page

OM MIG

309880352_3053680701589055_5361867945609633132_n.jpg

Jag har i många år haft ett brinnande intresse för hur kosten påverkar oss och sökt efter alternativ med syftet att optimera hälsan. Mitt sökande i den alternativa världen blev extra viktig i och med att jag själv hade problem med min mage.  Med ständiga magbesvär och ingen som hittade något började mitt sökande. 2012 kom jag i kontakt med kinesiologin som var det enda som hjälpt mig att må bra och förstå hur min kropp fungerar. Det var då jag bestämde mig, det här måste jag utbilda mig till!

2012 började jag först utbildningen som näringsterapeut på Nordiskt Näringscenter i Stockholm. Detta följdes av utbildningar inom anatomi och fysiologi på högskola och på Axelsons gymnastiska institut. Vid Lillsveds Idrottsfolkhögskola födjupade jag mig i kosten inom utbildningen "Hälsa och livsstil" och skrev min avslutande uppsats om de tre vita gifterna.

2014 utbildade jag mig tillslut till Holografisk kinesiolog på Kilmaninstitutet. Under utbildningen beslutade jag mig för att säga upp mig från mitt dåvarande jobb för att helt satsa på att arbeta med människors hälsa. Det var då jag blev en del av behandlingsteam Pernilla Carrier på Östermalm i Stockholm och arbetade där till september 2019.

Idag finns jag på Södermalm i Stockholm i en fantastisk lokal som har en lummig innergård utanför lokalen. En riktig oas mitt i stan.

Jag är även utbildad i Emotion Code och ger Access Bars behandlingar. Emotion Code är en behandlingsform som frigör lagrade känslomässiga blockeringar som stör vår energikropp. Jag fortbildar mig regelbundet hos Terri Kosmicki som är en efterfrågad och skicklig energiterapeut från USA.

 

Access Bars är en avstressande behandling som används flitigt på stresskliniker och som har stor positiv inverkan på det parasymptatiska nervsystemet.

 

Jag har under åren specialiserat mig på att behandla utbrändhet, stress och mage-tarm problematik men jobbar även med annan problematik såsom värk, allergier, hudproblem, hormonella problem m.m.

TESTOMONIAL

Första gången jag kom till Malin var för två år sedan. Jag var utmattad och min kropp trött och sliten, jag hade magproblem och minnessvårigheter och dessutom sorg efter en separation. Som det är inom kinesiologi visade mitt undermedvetna vad som var prioriterat och jag hade då ingen aning om vart min resa med Malin skulle leda. Efter några behandlingar och dagligt intag av närings-preparat fick jag tillbaka energi och livslust, min kropp blev starkare och minnet återvände. Sedan dess har jag varit hos Malin regelbundet. Vi har
jobbat med min fysiska kropp och "core beliefs", trauman och det som hindrar mig från att leva min potential här på jorden. Genom Malin får jag hela tiden ny information om var jag befinner mig och vad jag behöver jobba med. Malin är en oerhört inkännande, mjuk, vacker och begåvad terapeut, en riktig healer som jag önskar att alla som "inte får till det" med sig själva kunde få gå till"

Titt, Skribent 

bottom of page